GASZTROMARKETING

Teljeskörű professzionális online marketingszolgáltatás éttermek, borászatok és bárok számára. 

MIÉRT ELENGEDHETETLEN A GASZTROMARKETING

Építeni szeretnéd a branded?
Szeretnél egy impozáns online megjelenést?
Szeretnél új és visszatérő Vendégeket?
Jelen szeretnél lenni piacod térképén?
Szeretnéd leelőzni a konkurenciát?
Ha csak egy kérdésre is IGEN a válaszod, vedd fel velünk a kapcsolatot!

MIÉRT MI?

Dancsecs Ferenc fotográfus hosszú évek óta a gasztro- és bor- és lifestyle fotózás kiemelkedő alakja, nagy tapasztalattal a háta mögött. A Postuse Agency online marketingügynökség pedig a közösségi média világában mozog roppant magabiztosan, és tud magamögött rengeteg sikeres projectet. Összefogtunk tehát és nyitottunk a gasztromarketing irányába, hogy éttermednek, borászatodnak, bárodnak a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. 

Pár project, amin közösen és külön-külön dolgoztunk: Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Juliet Victor, Szepsy, A Gere, Bujdosó, Patrícius, Disznókő, Furmint Február, Gusteau, Costes, Costes Downtown, Vince magazin, Fuji Japán Étterem, Magdalena Merlo, Trombitás Cukrászda, a teljesség igénye nélkül..

AMIBEN A SEGÍTSÉGEDRE LEHETÜNK

SOCIAL MEDIA KOMMUNIKÁCIÓ

Mi készítjük a bejegyzéseket, majd posztoljuk az étterem, borászat, bár Facebook és Instagram oldalaira. Egy kommunikációs csatornát teremtünk, hogy a követők megismerjék a vállalkozást, információkat tudjanak meg róla és interakcióba lépjenek vele. Tudjuk mik az aktuális trendek, hogy a posztokra rengeteg kedvelés és megosztás érkezzen, így még népszerűbbé téve a vállalkozást. Felépítünk egy egységes social arculatot, ami az adott vállalkozást méltán reprezentálja.

SOCIAL MEDIA HIRDETÉSEK

Az étterem, borászat, bár hírét eljuttatjuk a potenciális Vendégekhez célzott hirdetésekkel a Facebook és az Instagram felületén. Ennek következtében nő az új és visszatérő Vendégek száma és nő a bevétel. Tény, hogy minél többen látnak egy márkát, annál ismertebb lesz. Ha valaki járt a honlapon, azt a személyt Facebookon és Instagramon emlékeztetjük egy neki szóló hirdetéssel, hogy ne felejtsen el vállalkozásod.

TRIPADVISOR ÉS GOOGLE CÉGEM

A Social felületek mellett a TripAdvisort is bevetjük, és egy olyan megnyerő profilt készítünk, ami vonzza a látogatókat. 
A Google cégem fiókodat is létrehozzuk, így a Google térképen megjelenik a helyed, és a látogató minden fontos információt megtud Rólad.

FOTÓZÁS

Az állandó és rendszeres fotózás a már meglévő étterem, borászat, bár esetében a meglévő arculathoz passzoló tartalomkészítés, főképp a social kommunikáció vizuális része. Évszakonként készítünk sorozatot, az aktuális étlap, itallap váltása esetén, vagy új berendezés, dekor, esetleg rendezvény-sorozat kapcsán. Az alkalmi fotózás személyre szabott. Portré-, tárgy-, enteriőr-, étel- és ital-, hangulatfotókat egyaránt tartalmaz.

A GASZTROMARKETINGED LÉPÉSEI

1. KAPCSOLATFELVÉTEL

Mind e-mailben, mind pedig telefonon elérsz minket. Miután egyeztettünk, sor kerül a személyes meetingre, ahol jobban megismerjük éttermed/borászatod/bárod és te is többet megtudsz rólunk. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, elindul részünkről a stratégia tervezés.

2. STRATÉGIA TERVEZÉS

Mind a social platformok kommunikációs és hirdetési stratégiáját, mind pedig a vizuális kommunikációs stratégiát megtervezzük. Elvégezzük a szükséges előkészületeket, beállításokat. Kialakítjuk a célközönségeket, beállítjuk a hirdetési fiókot.

3. KIVITELEZÉS

Megtörténik az első fotózás, a hirdetések megírása, tesztelése. Elkezdődik a kommunikáció és beindul a marketinggépezet! 

4. ELEMZÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS

Minden hirdetést folyamatosan elemzünk, hogy minél jobb és jobb eredményeket érjünk el. Minden hónap végén küldünk egy összesítőt, amit részletesen átbeszélünk és annak tükrében haladunk tovább.

CSOMAGAJÁNLATAINK

Havidíjas gasztromarketing

 

Főképp azoknak ajánljuk, akik profi csapatra szeretnék bízni éttermük/borászatuk/báruk marketingjét vagy akikek nincs ideje a marketingfeladatokkal foglalkozni. 

Social kommunikáció
Stratégia megtervezése
Közösségépítés
Releváns követőtábor
Posztok szövegírása
Kreatívok elkészítése
Kommentekre való reagálás
Havi elemzés készítése

Social hirdetések
Stratégia megtervezése
Célcsoportok kialakítása
Hirdetési fiók beállítása
Hirdetések szövegírása
Kreatívok elkészítése
Hirdetések kezelése
Havi beszámoló készítése

Google Cégem és TripAdvisor
Regisztrálás 
Megnyerő profil kialakítása

Fotózás
Vizuális stratégia megtervezése
Rendszeres tartalomgyárás

Egyszeri gasztromarketing csomag

 

Ha mégis Te szeretnéd menedzselni a saját marketinged, de nem tudod hogyan vágj bele, lehetőség van egyszeri, fotózással és tanácsadással egybekötött csomagunkat is igénybevenni.

Vizuális stratégiatervezés
Fotózás
Facebook/Instagram oldal elkészítése/redesignolása
Google Cégem/TripAdvisor fiók létrehozása
Kommunikációs tanácsadás
Hirdetési tanácsadás

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA